Webcam Bingo där nya medlemmar får 50 kr gratis utan krav!

Här kommer Lysande Bingo! Det är en helt ny bingosida som precis lanserats och det innebär många fina erbjudanden för alla de som väljer att registrera sig hos dom. Till exempel så får an helt gratis pengar att spela på, så när du klickat på registrerings-knappen så kommer du kunna spela bingo för 50 kr direkt.

Dessutom så får man en riktigt fin insättningsbonus och man kan tänka sig att göra en insättning. Sätter du till exempel in en hundring så kommer du ha hela 400 kr att spela för och det räcker till riktigt många bingobrickor!

Lysande Bingo
Lysande bingo

Chattvärdar som sänder live
Varje dag hela veckorna så sänder Lysande Bingos chattvärdar live ända från kl 13:00 till 23:00. Så med en glad chattvärd i rutan så kommer bingospelandet aldrig kännas trist och grått!

Webcam Bingo
En rolig funktion som finns hos Lysande bingo är att du och andra medlemmar kan välja att visa sig genom sin webcam, så du kan chatta och spana på andra bingospelare samtidigt som ni spelar bingo vilket gör hela upplevelse ännu trevligare.

Och vi ska heller inte glömma bort att nämna att det finns massor av andra slags spel som man kan spela. Till exempel finns ett helt gäng olika spelautomater att prova på och även ett par skraplotter och andra slags spel.

Klicka här för att få 50 kr gratis hos Lysande Bingo!

Comments are closed.