Få en extrem bingobonus på 250%, sätt in 100 kr och spela för 350 kr!

Bingon.com är sajten som erbjuder dig allt och lite till, kan man säga. I denna moderna bingomiljö hittar du dom senaste bingo och casinospelen, tillgängliga för dig dygnet runt. Enkelt men ändå trevligt utformad har du här en sida som gör det lätt för dig att både förstå alla de olika spelen som finns samt att navigera dig runt bland de olika erbjudandena som du får ta del av.

Här hittar du en välkomstbonus på hela 250%, vilket kort och gott innebär att om du gör en insättning på 100kr får du hela 350kr att spela för – och detta räcker till en hel del bingorundor. Hänger du dessutom på och skriver upp dig på att motta deras nyhetsbrev så är du alltid uppdaterad om alla nya erbjudanden och kampanjer som faktiskt dyker upp mer ofta än sällan.

Bingon - Bingo bonus

Lojala spelare har dessutom inga problem att samla poäng på denna sida, då det mesta du gör genererar poäng och dessa kan du sedan byta in mot olika bonusar som passar just dig. Detta innebär givetvis att du får ännu mer spelmöjligheter och inte minst fler tillfällen att vinna.

Du kan dessutom spela gratisbingo varje dag där du utan satsa något har chansen att spela och vinna en hel del pengar, just nu i skrivande stund ger dom till exempel bort hela 2000kr per dag – så se till att vara på alerten så du kan bli en av de lyckliga spelarna som får ta del av detta.

En annan sak som kan vara bra att veta för er som kanske inte alltid sitter på en helt stabil uppkoppling, eller bara tycker det är mysigt med en allmän försäkran, är att oavsett om ditt spel av någon anledning skulle avbrytas så är du fortfarande med i matchen ända till slutet och vinner du så får du pengarna in på ditt spelkonto trots att du själv inte var där för att bevittna ögonblicket. Så kör hårt och lycka till!

Spela bingo hos Bingon! Klicka här!

Comments are closed.